Hallo Allemaal,Jeannette en Yenthe

Mijn Naam is Jeannette, ik ben getrouwd met Dirk en moeder van Hidde (2004) en ons engeltje Yenthe*(2008).

Wij wonen in het mooie Friesland.

Onze dochter Yenthe* heeft maar 1 week mogen leven. Wij hebben haar moeten laten gaan omdat zij tijdens de bevalling een gebrek aan zuurstof heeft gehad. De oorzaak hiervan was dat mijn baarmoeder is gescheurd op het litteken van de eerdere keizersnede van onze zoon Hidde. Een gescheurde baarmoeder komt niet vaak voor, maar is ook zeker niet uniek.

Graag wil ik ons verhaal vertellen, en doe ik mee met het project ”liever bij mij..”

Liefs Jeannette van der Meer.

Meer over het project lees je hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s