Vandaag worden er voor het eerst fragmenten vrijgegeven van de bundel ‘Liever bij mij…’ die op Wereldlichtjesdag 2015 wordt gepubliceerd.

Je leest ze hier!  Liever bij mij… fragmenten

lieverbijmij_cover_3d-v3

Over ‘Liever bij mij…’

‘Liever bij mij…’ vertelt het verhaal van 33 ouders en paren die een kindje, soms meerdere kindjes, verloren tijdens of na de zwangerschap. Zij namen daarmee niet alleen afscheid van hun baby, maar ook van alle dromen en wensen die zij voor hem of haar in gedachten hadden. Sommigen van hen stonden voor de loodzware keuze de zwangerschap af te breken, anderen werden plots geconfronteerd met een stille echo. Er zijn ouders die hun kindje dagen na de bevalling moesten laten gaan, maar ook papa’s en mama’s die een ouder kindje plots verloren. Hun verhalen zijn zo divers. De manier om met rouw om te gaan uniek, net als de gevoelens rondom het verlies, en toch delen zij hun gemis. Het verdriet om een kindje dat er niet meer is, ongeacht hoe oud of jong.

liever_bij_mij_cover_def-page-001

Een gedachte over “Fragmenten ‘Liever bij mij…’

  1. Prachtig Irene en alle ouders die hieraan meegewerkt hebben. Die ons deelgenoot maken van hun verdriet en emoties. Fijn om alvast stukje te mogen lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s