Lieve allemaal,

covervoorkantHet is gelukt! Het project voor de dichtbundel ‘Altijd mijn alles’ gaat definitief door ❤
Ik heb al ontzettend veel mooie gedichten en lieve berichtjes voor kindjes ontvangen, bedankt voor jullie enthousiaste deelname!

Inmiddels heb ik ook afspraken gemaakt met de drukker. De bundel wordt dit jaar ietsje later geleverd dan normaal, namelijk begin mei. Nog ruim op tijd voor Moederdag en Vaderdag dus. De reden hiervoor is dat ik eind maart geopereerd word aan mijn schouder en dan 6 weken weinig tot niets kan met mijn linkerarm. Zo heb ik iets meer tijd om te herstellen voordat alle boekjes arriveren.

Dat betekent dat de deadline voor het aanleveren van de drukbestanden ook iets later valt en dat ouders die nog willen deelnemen nog de tijd hebben hiervoor 🙂

Je kunt tot 20 maart een berichtje voor je kindje (max. 140 tekens) of een gedichtje insturen (zolang er ruimte is in de bundel).

‘Altijd mijn alles’ is vanaf vandaag te reserveren in de webshop.

Wil je de bundel meteen ontvangen als ‘ie er is in mei? Dan bestel je het beste in maart! Ik maak je pakketje dan vast klaar.
Wil je naast de dichtbundel ook een naamengeltje bestellen? Bestel dan UITERLIJK 28 maart, hierna kan ik namelijk helaas tijdelijk geen engeltjes maken! Ik heb hier echt beide handen voor nodig en de kans is groot dat het voor Moederdag dan niet meer lukt.

Ik hoop dat jullie zo alle info hebben 🙂 Heb je nog vragen, dan mag je die hieronder stellen of via de mail!

Meer info over de bundel? Lees dan hier verder…

Liefs,
Irene

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s