Cover 'Liever bij mij...'Ooit, lang geleden toen ik nog een meisje van drie jaar was, ontmoette ik mijn buurjongetje Maarten. We groeiden samen op. Speelden, mopperden, en deelden onze jeugd samen. We werden groot en vlogen uit.

Maarten ben ik nooit uit het oog verloren, en langs de zijlijn zag ik op afstand hoe hij zijn lieftallige vrouw Irene trof. Ik zag hoe zij samen een gezin lieten groeien, lieten bloeien. Kindertjes met haar haar en zijn ogen. En toen kwam Lieve*… Als een toeschouwer zonder stem wist ik niet wat te zeggen. Ik wist wel dat mocht het moment komen dat ik ze ooit zou kunnen helpen, ik dat zou doen.

Dat moment is nu. En wel met de enorme eer dat ik de cover van Liever bij mij… mag verzorgen. Ik hoop dat ik kan waarmaken wat deze kindjes verdienen. Iets tastbaars van iets wat je niet meer kan aanraken..

Judith Schaafstra - Schaafstrakunst
Foto: Alicia Post Photography

Ik ben Judith Schaafstra, geboren in 1985, met mijn gezin woonachtig te Heerlen en moeder van een dochter en zoon.

Ik ben actief in de fijne schilderkunst en zal mijn uiterste best doen om deze verhalenbundel te voorzien van een passend cover. Hierin sta ik niet alleen. Ik werd geholpen door: Alicia Post en Andrei Calin van Alicia Post Photography, twee professionele en fijne mensen die de referentiefoto’s verzorgen voor de schilderijen die ik maak; Maja de Boer-Pastora die met fijne kneepjes de set en het model verzorgt en de visagie op zich neemt; en model Virginia Cnoops met haar dochter Keelin. Virginia is zelf ook mama van een sterrenkindje en liet me weten deze ervaring erg bijzonder te vinden.

Het was en is voor ons allemaal een bijzondere ervaring, waarbij zich regelmatig een kippenvelletje ontlook. Ik heb grote bewondering voor de veerkracht van dit gezin; Irene als moeder is een enorme inspiratiebron.

Meer informatie over mijn werk vind u op www.schaafstrakunst.nl
Meer informatie over Andrei en Alicia vind u op www.aliciapost.nl

Bedankt Irene, en een lieve groet,

Judith

Visagie Maja de Boer - Pastora
Visagie Maja de Boer – Pastora
Alicia Post fotografie
Fotograaf Alicia Post
Andrei Calin
Fotograaf Andrei Calin
Keelin
Model Keelin
Virginia
Model Virginia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s