Twee volmaakte engelenmeisjes

September 2002. Ik sta op het kerkhof. Mijn man, Lennards’ papa, wordt begraven. Een ongeval. Hij was 28 jaar…

Januari 2008. Ik loop op het kerkhof, achter mijn zoontje van 9. Hij draagt het kistje met zijn zusjes Lita* en Meta*…

Januari 2015. Ik heb een fijn gezin. Lennard heeft een broertje, Jax van 2. En 2 engelenzusjes van 7 jaar…

Mijn naam is Cindy Alaerts. Ik ben de trotse mama van Lennard, Lita* en Meta*, en 2 miskramen verder ook nog van Jax. Ik vind het fijn aangesproken te worden met Babbe. Het zoontje van mijn zus begon mij 2 jaar geleden zo te noemen, en dat doet nu iedereen in mijn familie.

Het schrijven over mijn ervaringen, voelt als een opluchting. Op papier kan ik beter verwoorden wat er in me omgaat dan met gesproken woorden.

Ik ben trots misschien mee te mogen schrijven aan de mooie bundel “Liever bij mij…”. En ik hoop als ik mag deelnemen, dat mijn verhaal een hart onder de riem mag zijn voor vele ouders van mooie Sterrenkindjes.

Liefs, Babbe

Cindy Alaerts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s