LewiHallo, mijn naam is Daphne Neutelings en sinds 8 december 2011 ben ik mama van een engeltje genaamd Lewi*. Daarnaast heb ik nog 2 zoontjes, Seth (2010) en Vinn (2012). Samen met hen en mijn partner Rob Boesten woon ik in Geleen, in het zuiden van het land.

De reden dat ik mee doe met het project Liever bij mij… is omdat ik vind dat een overleden kindje nog steeds een enorm taboe is.

Ik ben in de tijd dat wij te horen kregen dat Lewi* geen kans op leven had heel erg gesteund door familie en vrienden, maar ik merkte ook dat het afbreken van onze zwangerschap voor sommigen heel makkelijk was. Want ja, wie wil er nu een kind met zoveel afwijkingen?

Na 3 jaar mis ik mijn kindje nog steeds enorm en zo kan er iedere dag wel een traantje vloeien. Maar hoe leg je dit uit aan de buitenwereld? Mensen zijn wel klaar met het verhaal van ons gemiste kind en toch wil ik hem zoveel mogelijk blijven noemen. Hij hoort bij ons, hij is een deel van ons als familie en dat mag iedereen weten.

Meer over het project Liever bij mij… vind je hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s