Marieke en FemIk ben Marieke de Ridder, 33 jaar en mama van 3 prachtige kindjes, Fem*, Denn en Vince! Ontzettend vereerd ben ik om deel te mogen nemen aan de bundel “Liever bij mij….”

Op de eerste plaats omdat ik als geen ander weet hoe het is om mama te zijn van een kindje dat niet mocht blijven en daarom hoop dat andere ouders steun mogen ervaren van onze verhalen. Op de tweede plaats omdat deze bundel hopelijk bijdraagt aan het doorbreken van de stilte rondom het dagelijkse gemis. Ons gemis, maar ook dat van al die andere ouders die dit levenslang met zich meedragen.

Mijn verhaal gaat over onze mooie dochter Fem* die, na bijna 41 weken zwangerschap, op 17 februari 2012 met haar oogjes dicht werd geboren. Mijn meisje, mijn geschenk waarvan ik nooit een blik heb mogen ontvangen. Een verhaal over liefde, trots, intens verdriet en pijn.

Ontzettend gelukkig zijn wij met onze twee zoontjes, die na Fem* zijn geboren, en voor ons de zon weer lieten schijnen. Toch gaat er geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk, mijn meisje.

Meer over het project Liever bij mij… vind je hier

2 gedachtes over “Marieke en Fem* ‘Liever bij mij….’ #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s